Når Gladsaxe Genbrugsplads bygges om, skal der naturligvis bruges genbrugsmaterialer. All Remove har gjort gamle vingetegl grønne med lasur.

En genbrugsplads bør være bygget af genbrugsmaterialer. Sådan lyder filosofien hos CG Jensen A/S. Derfor har de tænkt genbrug ind i både arkitektur og udførelse, når Gladsaxe Kommune skal have opført en ny og større genbrugsplads på Turbinevej i Søborg.

Lasur er oplagt i grønne byggerier
CG Jensen har allerede to genbrugsstationer bag sig, og til byggeriet af Gladsaxe Genbrugsplads er klimaambitionerne på sit højeste. Byggepladsen bliver bl.a. fossilfri. Det vil sige, at der ikke bliver brugt diesel, benzin og naturgas på byggepladsen.

Derudover bliver der så vidt muligt brugt genbrugsmaterialer, og her er betonlasur en oplagt løsning til at give gamle elementer af beton, sten og tegl et nyt look. Modsat maling, der med tiden kan skalle af, trækker lasuren nemlig ind i materialet og giver overfladen et mere autentisk udseende.

Gamle teglsten gjort grønne
All Remove har genopfrisket over 400 gamle vingetegl for CG Jensen. Først måtte de orange tegl renses rene og lægges til tørre på lageret i Glostrup. Derefter blev den grønne lasur applikeret på overfladerne, og efter endnu en omgang tørretid blev teglstenene til slut stablet og pakket på paller.

Nu er de genopfriskede tegl på vej til byggepladsen, hvor de kommer til at pryder facaderne på den nye genbrugsplads. Hvis alt går vel, åbnes genbrugspladsen til sommer – med fine, grønne teglsten på facaderne.

Vil du vide mere om All Removes betonlasur, så kontakt os på 70 10 07 07 eller bestil et tilbud.