Flere trygge tunneller i Kolding

I Kolding oplever kommunen i øjeblikket en kedelig stigning i mængden af ulovlig graffiti. Hærværket rammer alle – private bygninger, lokale butikker og kommunens skilte, busskure og bænke.

Gangtunneller gjort rene
Blandt andet er to af gangtunnellerne under Koldings mest trafikerede veje blevet hårdt ramt, og igennem tiden har graffitien hobet sig op.

Det er uheldigt, fordi beboerne ofte føler sig utrygge og derfor undgår tunnellerne, som ellers netop skulle skabe sikkerhed for borgerne.

Kommunen har derfor bedt All Remove om at fjerne al graffiti i de to gangtunneller.

Afrensning og maling
Alle vægge og lofter er blevet afrensede og efterfølgende behandlet med PSS Subito – en unik maling, der har en ekstra stærk dækkeevne. Samtidig er malingen reversibel, så den kan blive renset ned igen og et nyt lag kan blive påført. Det gør det nemmere at skabe en mere ensartet overflade over længere tid.

Fjern graffitien hurtigt
Kolding Kommunes hjemmeside anbefaler de byens borgere at fjerne graffitien cirka en gang om ugen – og det eksempel følger de selv. De har indgået en abonnementsaftale med All Remove, hvor vi ugentligt tjekker for graffiti og fjerner det.