I Gellerup i Aarhus har kommunen netop slået dørene op til et flot, nyt bibliotek. For at passe på de rå betongulve har All Remove beskyttet ca. 2.000 m2 med Matlook imprægnering.

Gellerup i Aarhus har i de seneste år været igennem en forvandling uden lige. Målet er at gøre op med ghettoen og indføre nye bygninger og et blomstrende byliv. Et af de seneste byggerier er en sports- og kulturcampus, der indbefatter alt fra klatrehal til bibliotek.

2.000 m2 betongulv beskyttet
Selvom bogmennesker er kendt for at være både forsigtige og fredsommelige, kan de alligevel godt sætte deres spor, når først de rykker ind på biblioteket for at få fingre i bøger, blade og tegneserier.

Derfor besluttede kommunen og MT Højgaard at få de rå betongulve beskyttet med All Removes Matlook imprægnering, der allerede har vist sit værd hos Dokk1, Via University College og det kommunale kontor på Karen Blixens Boulevard 7.

Først skuring, så beskyttelse
Men fordi gulvene var glittede, skulle de først skures op. På den måde blev alle små ujævnheder og sandkorn fjernet. Derefter blev gulvene imprægneret med den gennemsigtige imprægnering, der bevarer betonens matte overflade. Nu er det nye biblioteks gulve godt klædt på til at kunne tage imod de mange besøgende i fremtiden.

Vil du vide mere om All Removes Matlook imprægnering? Så kontakt vores konsulent Christoffer Carline på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular