Arbejdet med at holde facaderne flotte i Københavns Lufthavn fortsætter. Sidste år blev hvalen renset, nu har vi også gjort facadepladerne på administrationsbygningen rene.

Der er masser af facade at holde ren på Danmarks største arbejdsplads. Sidste år afrensede All Remove både den gamle lufthavnsterminal i Kastrup og Terminal 1, som også kaldes hvalen. I oktober i år gjorde vi facaden flot hos Told og Grænsedyrlægen, og nu fortsætter arbejdet på facadepladerne på administrationsbygningen.

Alger, alger og atter alger
Det er især alger, der har det med at hænge som grønne gardiner ned over facadepladerne. Samtidig sætter sort smuds og støv sig på overfladerne, så aluminiumspladerne mister deres rene og skinnede udtryk.

Afrenset fra lift
All Remove blev sat på opgaven, der skulle udføres fra lift, og heldigvis gjorde dage med mildt vejr det muligt at udføre arbejdet uden at blive blæst omkuld. Facadepladerne blev spulet rene med varmt vand under lavt tryk, og nu er facaden på administrationsbygningen igen ren og fri for snavs.

Vil du vide mere om All Removes facaderens? Så kontakt vores konsulent Michael Kjærulff på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular