Engang lå der en ferskvandstank under plænen ved Grønningen i Skjern. Nu er den omdannet til et rekreativt byrum. All Remove har netop beskyttet stedet imod graffitihærværk.

Hvad gør man ved en gammel ferskvandstank fra et nedlagt vandværk, der er 38 meter i diameter og ligger skjult under jorden? Man skærer låget af tanken og omdanner den til et unikt udendørs oplevelsesrum.

Fra idé til virkelighed
Nogenlunde sådan lød idéen fra arkitekt Bo Christensen tilbage i 2015. Siden blev der oprettet en projektgruppe og fundet midler til at gøre idéen til virkelighed. I dag er Vandhaverne i Skjern en realitet takket være både ildsjæle, fonde og frivillige. Nu kan byens forskellige borgere nyde stedet til gåture, afslapning eller leg.

Beskyttet mod graffitihærværk
For at sikre at den originale idé forbliver idyllisk og hyggelig i fremtiden, fik All Remove til opgave at beskytte stedet imod graffiti.

Før den usynlige anti-graffiti beskyttelse kunne blive påført, skulle alle overfladerne dog først afrenses for byggestøv. Derefter blev vægge, søjler og de andre konstruktioner behandlet med All Removes reversible beskyttelse imod graffiti. 

Vil du vide mere om All Removes imprægnering? Så kontakt vores konsulent Christoffer Carlin på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular