Da en kampestenssokkel i Aarhus fra 1909 skulle afrenses for sod og smuds, krævede det ekspertise, tålmodighed og skånsomhed. All Remove bestod prøven og kom i mål med opgaven.

Bygninger med høj sokkel af kampesten og granit er et sjældent syn. Derfor passer ejerforeningen i en ejendom i Aarhus C også ekstra godt på deres gamle bygning fra 1909.

Desværre havde sod og smuds igennem mange årtier sat sig på overfladen. Spørgsmålet var derfor, hvordan man skulle få rengjort den unikke kampestenssokkel uden at komme til at ødelægge den?

Ekspert tilkaldt
For at sikre at der ikke skete skader på den gamle ejendom rådførte ejerforeningen sig derfor med en ekspert i fredede og bevaringsværdier bygninger.

Derefter igangsatte man en undersøgelse, hvor man testede, hvilke former for kemi, der ville klare opgaven bedst. Målet var at finde en løsning, som både havde den bedste effekt og samtidig var skånsom overfor materialerne.

Bedst i test
Undersøgelsen viste, at All Removes mange års erfaring på området resulterede i den bedste løsning af opgaven. Derefter gik vores medarbejdere i gang med at afrense de 166 m2 kampesten og granit for ældgammelt sod og smuds.

Opgaven krævede grundighed og tog tid – men derudover skulle der også en 21 meter lang bomlift til for at nå bagsiden af ejendommen via byens park. Til gengæld blev resultat tydeligt for enhver. Nu fremstår kampestenssoklen igen lys og ren.

Vil du vide mere om All Removes facaderens? Så kontakt vores konsulent Christoffer Carlin på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular