Det nye flygtningemuseum, FLUGT, har netop slået dørene op i Oksbøl ved Varde. Forud for åbningen er de gule teglstensgulve blevet behandlet med All Removes matlook-imprægnering.

I slutningen af 1950’erne lå danmarkshistoriens største flygtningelejr i Oksbøl ved Varde. Oprindeligt blev den opført til at huse de mange flygtninge fra Tyskland, især kvinder og børn, der i slutningen af 2. verdenskrig kom til Danmark. Senere blev lejren bl.a. brugt til militærnægtere.

Internationalt museum
I dag er den gamle flygtningelejr blevet omdannet til et nyt, internationalt flygtningemuseum, der bl.a. har fået designet en flot, ny indgangsbygning af Bjarke Ingels Group. Museet hedder FLUGT og har netop haft fint besøg af H.M. Dronning Margrethe 2., der indviede museet 25. juni 2022.

Gulve klar til gæster
De mange tankevækkende udstillinger om livet som flygtning forventes at blive velbesøgt. Derfor var det vigtigt, at museets gule teglstensgulve fik en stærk beskyttelse, der kan afvise smuds fra de besøgendes fodtøj.

All Remove har tidligere opnået meget gode resultater med mat imprægnering på betongulve bl.a. i Vendsyssel Teater, Aarhus Arkitektskole, Dokk1, Århus Kommunekontor, Gellerup Bibliotek og andre steder. Og nu kan FLUGT også forvente samme beskyttelse – især i caféen, hvor gulvene kan blive udsat tabt mad og spild fra drikkevarer.

I alt blev 1.700 m2 teglstensgulve behandlet med All Removes imprægnering, der vil få stenene til at fremstå nye i mange år frem.

Vil du vide mere om All Removes imprægnering til beton og teglgulve? Så kontakt vores konsulent Christoffer Carlin på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular