Præsentable butiksfacader gør et godt indtryk overfor kunderne. Det forstår man på Dandyvej i Vejle, hvor alle virksomheder har fået facaderens og imprægnering.

På de travle dage er parkeringspladserne fyldt på Dandyvej i Vejle. Kunderne kan køre direkte af motorvejen og lande i et område fyldt med spændende virksomheder og butikker, lige fra Bilka og Bauhaus til bilforhandlere og Babysam.

Grimme gardiner
De lyser facader på Dandyvej 5 var dog knap så fantastiske. Ned langs facaden hang der grimme, mørke gardiner af smuds og alger. Nogle steder havde hele facaden næsten ændret farve til koksgrå. Det sendte et kedeligt signal til kunderne.

Facaderens højner
All Remove fik til opgave at udføre facaderens på bygningen hele vejen rundt. Først blev de snavsede overflader renset helt fri for smuds og alger. Derefter fik overfladerne en imprægnering, der gør den sarte og lyse overflade mere modstandsdygtig i fremtiden. Og nu er butiksfacaderne igen præsentable.

Vil du vide mere om All Removes facaderens og imprægnering til beton? Så kontakt vores konsulent Christoffer Carlin på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular