Preloader All Remove Danmark

Faceal Oleo imprægnering

01facealoleo

Faceal Oleo er det produkt, vi bruger til at imprægnere facader og mure på bygninger, bygningsværker, viadukter, betonelementer og lignende.

Det er en stærk og holdbar imprægnering, der gør, at forurenede væsker ikke sætter sig fast eller suger sig ind i materialet.

Forklaringen er, at Faceal Oleo giver de behandlede overflader en lavere overfladespænding end de forurenede væsker. Væskerne kan simpelthen ikke hænge fast eller gribe fat i materialet.

Sådan virker det
Faceol Oleo trænger ind i materialets kapilærer og porer. Her binder Faceal Oleos positivt ladede ”fangearme” sig stærkt til den negativt ladede overflade. Det kan lade sig gøre, fordi der er modsat elektrisk polaritet.

Resultatet er, at kapilærernes og porernes overfladespænding reduceres kraftigt. Derved kommer overfladespændingen langt under de forurenende væskers overfladespænding, så olie, alger, forurening og meget andet ikke trænger ind i materialet og sætter sig fast. Tværtimod bliver det frastødt.

I sidste ende giver det en permanent forbedring af den imprægnerede overflades egenskaber.

Faceal Oleo er endda så effektivt, at lodrette overflader bliver så godt som selvrensende – snavs fra luft og regn preller simpelthen af.

Fordelene ved Faceal Oleo

  • Styrker og beskytter bygningen flere år frem
  • Gør lodrette flader selvrensende
  • Olie- og fedtafvisende
  • Vandskyende
  • Tillader diffusion af vanddamp

Referencer