Foråret står for døren, og det får mange foreninger til at give deres gavle en hovedrengøring. Denne gang har vi renset gavlene hos AB Kettebo fri for alger.

Mørke og våde vintre giver god grobund for alger. Når så foråret banker på døren, afslører lyset for alvor de grøn-sorte pletter, der hænger som guirlander ned over facader, gavle, murværk og andre udendørs overflader.

Nordvendte gavle
Især overflader der befinder sig i skygge eller er nordvendte kan blive hårdt ramt af alger. Det var også tilfældet i andelsboligforeningen Kettebo i Hvidovre. Facadepladerne var yderst beskidte af alger og smuds.

Vand & sæbe
For at fjerne det løstsiddende snavs hoppede All Removes servicefolk i liften og foretog afrensningen med varmt vand. I nogle tilfælde blev facadepladerne affedtet med sæbe, så de grimme alger kunne komme helt væk. Gavlene er nu igen nydelige at se på for beboerne i AB Kettebo.

Vil du have et tilbud på fjernelse af alger og smuds? Så kontakt vores konsulent Michael Kjærulff på 70 10 07 07 eller bestil et tilbud.