Preloader All Remove Danmark
marmor gulv

Stenimprægnering

Stengulve som fx marmor, granit, skifer, terrazzo, klinker og terracotta er ikke bare hårde og robuste materialer, der kan tåle hvad som helst. Tværtimod er der tale om naturmaterialer, som ved uheld let kan påvirkes og radikalt ændre karakteristik, farve og glød.

Derfor er det værd at behandle materialerne med en effektiv og usynlig imprægnering, der kan beskytte overfladerne i mange år frem.

Imprægnering til alle typer sten
Hos All Remove arbejder vi med Faceal Oleo og Faceal Oleo HD, der alle er både slidstærke og særdeles holdbare imprægneringer. De bruges til forskellige formål, hvilket betyder, at vi kan beskytte alle typer natursten. Samtidig er de fuldstændigt transparente, sådan at farve, struktur, glød og karakter bevares.

Imprægneringen virker ved at materialet får en lavere overfladespænding end de mange forskellige væsker, der kan risikere at ende på gulvet, som fx kaffe, te og sodavand. Når overfladespændingen er lavere, kan væsken ikke trænge ned i materialet og sætte sig fast. I stedet er den lige til at fjerne, fx med vand eller ved aftørring.


Referencer