På den gamle tovværksgrund i Esbjerg er en 14-etagers boligejendom skudt i vejret. For at beskytte det nye kollegie og boligbyggeri mod fugleklatter, alger, smuds og andet fra luften har All Remove imprægneret betonoverfladerne.

Igennem næsten et århundrede lå der i Esbjerg en tovværksfabrik. Den tid er nu forbi, men navnet er forblevet, og derfor kaldes det nye 44-meter højhus for Tovværket.

88 familie- og ungdomsboliger
Det er entreprenør Raundahl & Moesby A/S, der har opført bygningen for Lejerbo. Byggeriet består af tre bygninger, hvoraf to er henholdsvis i tre og fire etager. I midten rejser det 14-etager høje tårn sig i glat, hvid beton, der brydes af de mørkegrå pladematerialer på brystningerne under vinduespartierne.

Imprægneret fra top til tå
All Remove har tidligere imprægneret mange lignende byggerier i højderne, bl.a. Highlander-højhusene i Skanderborg og AUH Forum i Skejby. Derfor hoppede servicefolkene uden tøven i liften, som måtte svaje 48 meter over jorden for at imprægneringen kunne udføres helt til toppen.

Nu er det nye byggeri imprægneret fra top til tå og klar til at huse både studerende og deres familier.

Vil du vide mere om All Removes imprægnering? Så kontakt vores konsulent Christoffer Carline på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular