Høje bygninger afskrækker ikke hærværksfolk. På Nørrebro havde nogle fx været helt oppe på taget for at lave graffiti på gavlen. Heldigvis er vores servicefolk heller ikke bange for højder.

Der bliver taget mange chancer, når det drejer sig om at lave ulovlig graffiti. På en gavl på Nørrebro havde hærværksfolk været helt oppe på taget af en 4. etager høj bygning. Herfra havde de malet graffiti på gavlen, hvilket betyder, at de må have hængt ud over taget.

Sikkerhed frem for alt
Hos All Remove er vi ikke bange for højder, men modsat hærværksfolk tager vi ingen chancer, når vi skal fjerne den slags ulovlig graffiti. Tværtimod sætter vi sikkerhed i højsædet, især når det gælder arbejde i højderne.

Facaderens til gavlen
Vores servicefolk bestilte derfor en solid lift, der sikkert kunne bringe dem til tops, så facaderensen kunne blive udført. Al graffiti blev fjernet på en skånsom måde, og derefter blev facaden malet. Resultat blev kridhvidt og pænere end i lang tid. Samtidig fremstår ejendommen og omgivelserne nu mere fredelige og trygge for beboerne.

Vil du høre mere om All Removes facaderens og løsninger til at fjerne graffiti, så kontakt vores konsulent Jeanett Arcuri på 70 10 07 07 eller få et tilbud nu.