Slut med graffiti i Kongens Lyngby

Det er tidlig mandag morgen ved daggry. Mens Lyngby Hovedgade stadig sover, ankommer seks varevogne. Der parkeres på fortovene, og ud af bilerne kommer folk med højtryksrensere og sæbedunke. Hjertet i Kongens Lyngby skal renses helt fri for graffiti.

Graffiti gør byen utryg
Der er gode grunde til, at Lyngby-Taarbæk Kommune har indgået aftale med All Remove om at holde byudstyr fri for graffiti og ulovlige klistermærker:

”Graffiti får ikke alene byen til at se beskidt ud, den gør også folk utrygge. Desuden bruges der mange penge på byudstyr i kommunerne, det er yderst fornuftigt at sørge for en grundig renholdelse,” fastslår Lars Roelann, salgsdirektør i All Remove.

Særtilbud til virksomheder
”Vi er meget glade for samarbejdet med Lyngby-Taarbæk Kommune, der i første omgang gælder afrensning af byudstyr i Kongens Lyngby og Virum. Og fordi vi alligevel er i området, tilbyder vi også virksomheder at få afrenset graffiti til favorable priser,” lover Lars Roelann.

All Remove har i forvejen aftaler med Hillerød, Kolding, København, Odense, Svendborg og Århus kommune, hvor vi ugentligt fjerner og forebygger graffiti og andet hærværk.