Vinden rusker i liften, det suger i maven og hjertet banker. Sådan mærker de fleste højdeskræk. Men heldigvis er det ikke et problem for vores servicefolk, der påfører betonlasur på toppen af Skejby.

Når det er højest, er der 65 meter ned. Platformen svajer let, og vinden suser. For Anders og Robert er det dog hverdag. De har nemlig i lang tid arbejdet på toppen af Skejby Hospitals senest opførte bygning, Forum, og har vænnet sig til højden.

Udmærket udsigt
Men selvom de har travlt med at påføre nøddebrun betonlasur på facaden, er der selvfølgelig også mulighed for at nyde udsigten. Og eftersom de arbejder helt op til toppen, kan den være ret imponerende.

Fast arbejde på toppen
All Remove behandler netop nu facaden med lodrette spor med betonlasur, så der er arbejdet en del i højden. Resultatet bliver en flot nøddebrun bygning, der vil være et kendetegn for den store hospitalsby. 

Der er dog ikke kun tale om en kosmetisk behandling. Betonlasuren er også en imprægnering, der forsegler overfladen, så den nemmere kan afvise alger, smuds og forurening.

Vil du vide mere om All Removes betonlasur og imprægnering? Så kontakt vores konsulent Marianne Holm Larsen på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular