Når det gælder grøn omstilling, er vi helt ”grønne” – altså som i nybegyndere. Men det gode er, at vi allerede gør en del i forvejen, og i fremtiden vil vi gøre endnu mere.

Den grønne omstilling i samfundet stiller stadig større krav til ansvarlige virksomheder. Det hilser vi velkommen i All Remove, og derfor har vi sat os et mål om at blive endnu mere bæredygtige i fremtiden.

Godt på vej
I forvejen har vi allerede flere grønne produkter på hylderne. Siden 1987 har vi fx beskyttet overflader imod graffiti med et produkt, der er 100% biologisk nedbrydeligt, og vores rensemiddel til at fjerne alger er Svanemærket. Sidstnævnte har vi lige brugt til at gøre facaderne flotte på Københavns Professionshøjskole.

Grøn rengøring
Også i vores rengøringsafdeling er vi i gang med en stor omstilling. Her går vi efter Svanemærkede og lokalproducerede produkter, vi er begyndt at indføre gulvvask uden brug af kemi og vi vil mindske vores forbrug af vand og kemi bl.a. igennem et grønt regnskab – og meget andet.

Følg med på vores bæredygtighedsrejse
Så selvom vi er ”grønne”, har vi altså egentlig god fart på den grønne omstilling, men det stopper ikke der. Fremover vil vi derfor sætte ekstra fokus på vores rejse mod større bæredygtighed – og hvordan det er til gavn for kunder, medarbejdere og det miljø, som vi alle er en del af.

Hold også øje med os på LinkedIn, Facebook eller Instagram, hvor vi skriver sidste nyt om vores mange bæredygtige tiltag.