Terminal 1 i Københavns lufthavn, der kaldes for hvalen, var blevet godt beskidt af alger og smuds. Heldigvis kunne All Removes medarbejdere gi’ den en grundig skyller.

Det er altid dejligt, når forårssolen kigger frem. Men til gengæld afslører lyset også snavs og alger, der har været skjult i vintermørket. Netop det var sket på Terminal 1 i Københavns Lufthavn.

Alger på aluminiumspladerne
Mellem indenrigs- og udenrigsterminalerne i Kastrup Lufthavn befinder sig en 300 meter lang forbindelsesfinger, der kaldes for hvalen.

Bygningen består af to skaller, der mødes og danner nogle spidsbuede stålkonstruktioner, og derfor føles det indenfor lidt som at gå igennem en hvals mave.

Udenpå er hvalen beklædt med aluminiumsplader, og det var disse ellers flotte sølvskinnende overflader, der var blevet kedeligt grøn-plettede og tilsmudsede.

Rent på ryggen af hvalen
Derfor blev All Remove sat til at afrense og spule overfladerne. Via lift blev alle pladerne grundigt afrenset, så den 13 meter høje bygning igen fremstår pæn, ren og velholdt.

Vil du vide mere om All Removes facaderens eller algerens? Så kontakt vores konsulent Michael Kjærulf på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular.