Selvom Danmarks museum for kunst i det offentlige rum har holdt lukket under corona, har smuds og alger ikke holdt sig tilbage. I anledning af genåbningen er de hvide betonplateauer blevet afrenset og imprægneret.

Pladsen foran KØS er ikke til at komme udenom. 111 hvide plateauer omringer den karakteristiske museums bygning. Selvom der har været stille på museet i det sidste års tid, har det ikke holdt alger og smuds tilbage.

Skånsom afrensning
For at holde de hvide plateauer pæne og rene er det nødvendigt at afrense betonen en gang om året. All Removes medarbejdere gav derfor overfladerne en skånsom behandling med et let ”højtryk”. Centimeter for centimeter blev alger og andet smuds spulet fuldstændigt væk. Til sidst fremstod hele pladsen igen hvid og pæn.

Klar til genåbning
KØS er nu endelig genåbnet. Og fordi betonplateauerne også efterfølgende er blevet beskyttet med All Removes imprægnering til beton, er de hvide blokke godt rustet til masser af cafégæster og museumsbesøgende.

Vil du vide mere om All Removes imprægnering til betongulve? Så kontakt vores konsulent Jane Thillerup på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular