Preloader All Remove Danmark

Lasur til træ og beton

Der blæser nye vinde i byggebranchen. Ny forskning fra DTU og Det Kongelige Akademi viser, at det er mere bæredygtigt at renovere en bygning end at rive den ned og bygge nyt.

For at genopfriske gamle overflader kan arkitekter og entreprenører bl.a. arbejde med lasur, som i modsætning til maling, der skaller af med tiden, trænger ind i overfladerne og bevarer materialets struktur og udtryk.  

All Remove tilbyder to typer overfladebehandlinger: Betonlasur til inden- og udendørs betonoverflader og trælasur til indendørs træflader.

En palette af muligheder
Både All Removes betonlasur og trælasur er tilgængelige i alle farvekoder, både RAL og NCS, og i 5-100% pigmentering, så man kan eksperimentere med transparens og forskellige nuancer og gradueringer.

Behandlingerne kan også bruges til skabe effekter, som fx patina, tombak, corten, skraveringer, guld, sølv og meget andet. Klik her og udfyld dine oplysninger, så sender vi et farvekort helt gratis.

Du kan også udfylde nedenstående formular for at kontakte eller få et uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Hvor skal arbejdet udføres?

Beskriv opgaven

Vedhæft billeder

Her kan du uploade billeder, som viser os, hvad opgaven drejer sig om.

  • Tilladte filtyper: gif, jpe, jpeg, jpg, png
  • Tilladte filstørrelser: 10MB
  • Maksimum antal filer: 6
  • Maksimum billede dimensioner: 8000×8000 pixels
  • Minimum billede dimensionser: 100×100 pixels

Samtykke til behandling af personlige oplysninger

Når du forespørger om et tilbud via All Removes hjemmeside giver du samtykke til at vi:

  • Registrerer, indsamler og behandler dine personlige oplysninger og andre materialer, du har vedhæftet eller indtastet i forbindelse med din forespørgsel
  • Behandler din forespørgsel hos de relevante medarbejdere hos All Remove

Dine oplysninger opbevares i vores systemer, hvor vi gemmer dem til først og fremmest at kunne svare på din forespørgsel, derudover gemmes de også til eventuelt senere brug, hvor vi kan bruge dem til statistik. Du kan til enhver tid henvende dig til os for at få data om dig slettet.