Preloader All Remove Danmark
allremove clean room2

Der er mange fordele ved et sundt og rent arbejdsmiljø. Glade medarbejdere, høj hygiejne, et pænt interiør og gode indtryk over for kunder og samarbejdspartnere. På den lange bane kan det ses på bundlinjen.

Kvalitet kommer ikke af sig selv. Derfor sætter vi alle rengøringsopgaver i system, så vi kan sikre højeste kvalitet. Vi udarbejder detaljerede skemaer og instruerer vores medarbejdere grundigt og følger op løbende. Til sidst udarbejder vi kvalitetsrapporter, så vi kan evaluere, optimere og forbedre.

Dokumenteret kvalitetssikring
All Remove bruger flere it-systemer til at sikre kvaliteten. Systemerne giver os selv og vores kunder et overblik over opgaverne og forbrugt arbejdstid, samtidig med at det sikrer, at alle dele af opgaven bliver gennemført. Dokumentation kan til enhver tid fremvises, og vores inspektører kan bruge systemerne til styring, kontrol, optimering og resultatfastholdelse.

Fleksibelt koncept
Vi anbefaler altid en samlet løsning – så er der ingen tvivl om, hvem der gør hvad, og hvor ansvaret ligger. Det er fordelagtigt – både praktisk og økonomisk.

Omvendt løser vi også mange ad hoc og specialopgaver, som for eksempel slutrengøring efter håndværkere, rydning af lofter og kældre, vinduespudsning, ejendomsservice, hovedrengøringer, tæpperens, oliering og polish af gulve.

Vores serviceløsninger henvender sig til både offentlige og private virksomheder og boligforeninger.

Udfyld nedenstående formular for at få et tilbud på rengøring

Kontaktoplysninger

Hvor skal arbejdet udføres?

Beskriv opgaven

Vedhæft billeder

Her kan du uploade billeder, som viser os, hvad opgaven drejer sig om.

  • Tilladte filtyper: gif, jpe, jpeg, jpg, png
  • Tilladte filstørrelser: 10MB
  • Maksimum antal filer: 6
  • Maksimum billede dimensioner: 8000×8000 pixels
  • Minimum billede dimensionser: 100×100 pixels

Samtykke til behandling af personlige oplysninger

Når du forespørger om et tilbud via All Removes hjemmeside giver du samtykke til at vi:

  • Registrerer, indsamler og behandler dine personlige oplysninger og andre materialer, du har vedhæftet eller indtastet i forbindelse med din forespørgsel
  • Behandler din forespørgsel hos de relevante medarbejdere hos All Remove

Dine oplysninger opbevares i vores systemer, hvor vi gemmer dem til først og fremmest at kunne svare på din forespørgsel, derudover gemmes de også til eventuelt senere brug, hvor vi kan bruge dem til statistik. Du kan til enhver tid henvende dig til os for at få data om dig slettet. 


Referencer