Det er svært at spise burger, når man har tyggegummi i munden. Og uheldigvis ender tyggegummiet derfor nogle gange på jorden. Det var netop sket hos McDonald’s i Viby.

Der er stor efterspørgsel på Big Mac, McFeast og de mange andre smagfulde burgere og snacks hos den lokale McDonald’s i Viby. Desværre kunne man også se resultatet på fliserne foran fastfood-restauranten.

Hvide pletter overalt
Efter mange år var der kommet masser af hvide pletter fra især tyggegummi på de grå SF-sten, der beklæder den udendørs terrasse. Samtidig bar stenene præg af, at de havde været trådt på af rigtigt mange mennesker igennem tiden. De var ganske enkelt helt mørke af smuds.

Tyggegummiet kommet af vejen
All Remove fik til opgave at afrense udendørsområdet foran restaurant, og afrenserne gik derfor i gang med at kradse tyggegummiet væk og derefter skure, skrubbe og spule. Efter den grundige indsats fremstod stenene igen lysere og naturligvis meget renere.

Imprægnering til slut
Til sidst blev stenene imprægneret for at beskytte overfladerne. Tabt tyggegummi kan man selvfølgelig aldrig kommet helt til livs, men i fremtiden bliver det dog noget nemmere at fjerne det. Og det samme gælder hvis pletterne skulle stamme fra ketchup, sodavand eller måske resterne af en lækker burger.

Vil du vide mere om All Removes afrensning? Så kontakt vores konsulent Christoffer Carline på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular