AI Innovation House i Vejle skal fyldes op med folk, der arbejder med digitalisering og kunstig intelligens. Udenpå vil det digitale fyrtårn være beskyttet med betonlasur inkl. imprægnering.

I Dandy Business Park i Vejle Nord er man netop nu ved at færdiggøre den syvende ejendom i den store erhvervspark.

Byggeriet hedder AI Innovation House, og målet er, at det skal blive en innovationslegeplads for virksomheder, forskere og myndigheder, der arbejder med digitalisering og kunstig intelligens.

Der vil bl.a. være adgang til supercomputere, fremtidens mødelokaler med plads til virtual reality og en stor 3D-konferencesal med 360 graders projektering.

Kunstig intelligens i hvide betonrammer
Men det er ikke kun indeni, at huset bliver et state-of-the-art byggeri. Udenpå vil bygningen fremstå lys og indbydende i et enkelt og moderne design.

Betonelementernes farver kommer fra All Removes transparente betonlasur, som vi netop har påført alle betonoverflader.

Ud over at betonlasuren giver ejendommen en let og lys fremtoning, beskytter imprægneringen også mod alger og smuds fra de grønne omgivelser, som omgiver Dandy Business Park.

Vil du vide mere om All Removes imprægnering? Så kontakt vores konsulent Morten Holm Christensen på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular