Efter at All Remove har behandlet en ny badebro i Viborg med skridsikring, kan besøgende, badegæster og kajakroere nu færdes mere sikkert på broen.

I gamle dage ved Nørresø i Viborg trak bønderne deres køer ned til søen for drikke. Derfor kaldte man stedet for Kokilden. I dag er køerne væk, og i stedet har kommunen anlagt et nyt grønt frirum og omdøbt det til Kildekrattet.

Her er madpakkehus, borde og bænke, legeplads, bålsted og en flot badebro, som alle typer besøgende nemt kan komme ud på – også folk med klapvogne, kajakker eller gæster i kørestole.

Skridsikring beskytter
Vand og alger kan dog nemt gøre overfladen på broen særdeles glat, især for badegæster der hopper i vandet om sommeren og folk, der roer kajak. For at mindske risikoen for at glide bad Viborg Kommune derfor All Remove om at behandle overfladerne med skridsikring.

Skridsikringen består i en blanding af tusindevis af bittesmå aluminiumsstykker, som bliver applikeret på plankerne og giver en ru overflade. De små korn er ca. 1 mm i diameter og kantede, så de griber fat og forhindrer et skred.

Med den ekstra sikkerhed på badebroen er der tilføjet endnu en god grund til benytte det grønne frirum ved søen i Viborg.

Vil du vide mere om All Removes skridsikring til træ? Så kontakt vores konsulent Christoffer Carlin på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular