Når butiksvinduer får graffiti, kan syren fra tuscherne ætse sig ind i glasset, men i stedet for at udskifte ruden, kan glasset poleres. Det har vi lige gjort hos Føtex i Valby.

At fjerne graffiti på vinduer lyder måske som det nemmeste i verden. Men selvom malingen kan fjernes med en normal afrensning, kan såkaldte ”syretuscher” alligevel ætse sig ind i glasset og efterlade varige skygger og slør.

Billigere og bedre for miljøet
Ofte tror mange, at den eneste udvej er udskifte ruden. Men der findes et alternativ, nemlig at polere skaden væk. Ikke alene giver en glaspolering et flot resultat. Det er også forbundet med færre udgifter og mindre miljøbelastninger, som vi har stor fokus på hos All Remove.

Ren rude hos Føtex
Hos Føtex i Valby har vi netop fjernet graffiti fra et af deres butiksvinduer ved hjælp af en effektiv glaspolering. Salling Group har nu sparet udgiften til et nyt vindue, og butiksvinduet er igen fri for graffiti.

Vil du høre mere om All Removes glaspolering for at fjerne graffiti, så kontakt vores konsulent Michael Kjærulff på 70 10 07 07 eller få et tilbud nu.