Når Fredericias nye spillested ”AHA” engang slår dørene op efter corona, kommer gæsterne ikke bare til at gå på grønne gulve. Overfladen vil også være beskyttet med All Removes matte imprægnering.

AHA skulle have været åbnet for godt et år siden, men så kom der noget i vejen, der hedder corona. Ikke desto mindre lever drømmen stadig om at skabe et spillested i topklasse, og netop nu er sidste hånd blevet lagt på det nye betongulv i lokalerne i Fredericia.

Grønne gulve med betonlasur
For at give gulvet et mere spændende udseende behandlede All Remove først overfladerne med et nyt produkt til indfarvning. Det kaldes Faceal Basic, og der er tale om en særlig type betonlasur, hvor man har mulighed for at skabe flotte gradueringer ved hjælp af gennemsigtighed.

Resultatet er blevet et meget unikt udtryk og en markant grøn farve, som uden tvivl vil vække opsigt, når AHA engang slår dørene op til koncerter, DJ’s, dans og loungestemning.

Mat imprægnering
Spillestedet kommer til at kunne huse op til 500 gæster, og derfor skal betongulvene selvfølgelig også kunne tåle at blive spidsbelastede. For at passe på overfladerne og bevare den grønne farve beskyttede All Remove derfor med Faceal Matlook.

Den matte imprægnering har allerede stået sin prøve i Dokk1, VIA, Aarhus Arkitektskole, Orangeriet og mange flere steder. Og med imprægnering på dansegulvene vil overfladerne være godt klædt på til den dag, danskerne igen får mulighed for at gå i byen.

Vil du vide mere om All Removes imprægnering til betongulve, så kontakt vores konsulent Morten Holm Christensen på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular