Preloader All Remove Danmark
all remove rengoring rene gulve og kontorer2

Kontorrengøring

Kontorrengøring handler om mere end bare at tømme papirkurven og støvsuge. Det handler om at skabe et optimalt arbejdsmiljø, at få orden i omgivelserne omkring sig og danne de bedste rammer for alle i virksomheden.

Hos All Remove udarbejder vi altid en detaljeret arbejdsplan før opstart. Planen beskriver alt, hvad der skal gøres – lige fra aftørring af skriveborde og telefoner til afstøvning af reoler og vanding af planter. Alt bliver samtidig dokumenteret i vores IT-system – også de frekvenser, som de specifikke opgaver skal løses indenfor.

Hvorfor er det nødvendigt at være så grundige? Fordi intet må være overladt til tilfældighederne. Din virksomhed skal være 100 % klar over, hvad I betaler for – og vi skal være 100 % sikre på, at vores servicemedarbejdere ikke kan misforstå opgaverne, men kan fuldføre dem ned til mindste detalje.

IT hjælper os med at få alt med
Skulle der alligevel ske en fejl, arbejder vi med en gennemarbejdet kvalitetsstyrings for hele organisationen. Det sikrer dig som kunde, at alle dine kontakter i All Remove tager ansvar og viser handlekraft og vigtigst af alt, at der bliver rettet op på tingene omgående.

Vi bruger også CleanManager, der er et avanceret IT-system til kvalitetssikring. Systemet sikrer, at vi kommer forbi alle aftalte lokationer i virksomheden og ikke glemmer den der skraldespand, der stod gemt bagved tavlen nede bagerst i det store mødelokale.

Vores servicemedarbejdere er guld værd
Som en sidste ting vil vi nævne vores personale. Vi har:

  • Nogle af de dygtigste og mest erfarne medarbejdere i branchen
  • Branchens længste ansættelsesforhold (i gennemsnit mere end tre år)
  • Et lavt sygefravær
  • Få afløsninger

Hvad betyder det for dig som kunde? Tilfredse medarbejdere betyder stabilitet og pålidelighed. Det er især vigtigt, når der er tale om en rengøringsservice som fx kontorrengøring eller daglig rengøring, der skal udføres dag efter dag.


Referencer