En nyopført boligejendom på Theklavej i Københavns Nordvest-kvarter er blevet grøn på flere måder med All Removes betonlasur.

Nordvest i København har i mange år været kendt for at huse en del faldefærdige og forsømte bygninger. Men flere og flere steder i området er der blevet renoveret eller revet ned og nyopført. Det er fx tilfældet på Theklavej 33-37.

Olivengrøn facade
Hvor der før lå nogle ekstremt forsømte bygninger, har entreprenør Vognsen & Co Entreprise opført en ny familie- og delevenlige boligejendom med altaner, fælles tagterrasse og grønt område i baggården.

All Remove har givet facaden karakter og særpræg ved at behandle betonoverfladerne med en fin nuance af olivengrøn betonlasur. Det giver ejendommen et forfriskende og fornyende udtryk, der falder pænt sammen med de andre naboejendomme på vejen.

Langtidsholdbar og miljøvenlig
Løsningen med betonlasur er langtidsholdbar, fordi betonlasuren – i modsætning til maling – trænger dybt ind i overfladen og dermed undgår at skalle af i fremtiden. Samtidig indeholder betonlasuren en imprægnering, der beskytter overfladen mod smuds og alger.

Sidst, men ikke mindst, bidrager All Removes betonlasur også til at gøre byggeriet grønnere, fordi produktet er vandbaseret, LEED-certificeret, fri for silikone og petroleumsbaserede opløsningsmidler og har en biologisk nedbrydelighed på over 80%.

Vil du høre mere om All Removes betonlasur, så kontakt vores konsulent Marc Carlsson på 70 10 07 07 eller få et tilbud nu.