Hvid er en sart farve. Alligevel lykkedes det os at afrense en yderst tilsmudset hvid betontrappe i Københavns Nordhavn. Nu fremtræder trappen igen hvid og ren.

Der er masser af flotte hvide bygninger i Københavns Nordhavn. Et af dem huser et større kontorfællesskab med tilhørende parkeringsplads. Trappen op til bygningen er konstrueret i indfarvet hvid beton, som desværre var blevet temmelig tilsmudset.

Smuds fra tog og trafik
Når hvid indfarvet beton ligger tæt på trafikerede veje og togbaner, er det desværre forventeligt, at forureningen sætter sig på overfladen. Det var netop sket her. Med tiden var den hvide trappe blevet så tilsmudset, at den ikke ligefrem var præsentabel.

Rengjort og imprægneret
All Remove har stor erfaring med at udføre skånsom afrensning af indfarvet beton – uden at ødelægge hverken betonen eller farven. Derfor blev der tændt op under dysserne, så overfladen kunne blive renset ren. Efter en grundig afrensning trådte den hvide farve igen frem.

Som prikken over i’et blev betontrappen til slut imprægneret. Så i fremtiden får smuds og forurening fra byen langt sværere ved at sætte sig fast.

Vil du vide mere om All Removes imprægnering? Så kontakt vores konsulent Marc Carlsson på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular