På Damhus Boulevard valgte tre boligselskaber samtidig at sætte ind imod ulovlig graffiti. En boligejer fulgte trop, og nu er området nulstillet for graffiti.

Det kan være op ad bakke at bekæmpe ulovlig graffiti i byerne. Selvom man gør en indsats på sin egen facade, kan man risikere, at naboen ikke gør – og så lurer problemet bogstaveligt talt stadig lige om hjørnet.

Graffiti fjernet fra gule mursten
I området omkring Damhus Boulevard i Rødovre blev det problem løst, da tre på hinanden uafhængige boligforeninger indgik aftale med All Remove om afrensning af graffiti.

Indenfor et kort tidsrum blev al graffiti derfor fjernet fra de mange gule murstenshuse- og facader og sorte garager, der befinder sig i nærheden af boulevarden op imod krydset ved Randrupvej.

Samtidig blev en boligejer inspireret af den fælles indsats og fik også sin facade afrenset. Som resultat blev hele området nulstillet for graffiti.

Ugentligt tilsyn
Udover afrensning af graffiti indgik boligforeningerne også aftale med All Remove om en fast ugentlig inspektion. Ugentligt tilsyn og hurtig afrensning er den sikre vej til et graffitifrit miljø, og dermed er problemet også løst på den lange bane.

Vil du vide mere om All Removes fjernelse af graffiti eller facaderens? Så kontakt vores konsulent Michael Kjærulff på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular