Alger kommer i mange farver, men rødalger er de værste. En boligblok i Humlebæk var hårdt ramt, da All Remove blev kontaktet. Men efter at algerne var kommet af vejen, var det en fryd for øjet.

Gule, grønne, sorte og røde alger. Ingen af dem er kønne på en facade. Men rødalger er ekstra slemme, fordi de er mere hårdføre at komme til livs. I værste fald kan de ligefrem nedbryde overfladen. 

Rødspættede altaner
På Teglgårdsvej i Humlebæk var en ejerforening blevet hårdt ramt af rødalger. Især altanerne og ejendommens betonfacader havde store plamager med alger og masser af røde pletter. Ejerforeningen kontaktede derfor All Remove, der gik i gang med arbejdet.

Kradsbørstige begroninger
For at få begroningerne til at slippe sit tag i betonen blev alle overflader bl.a. afrenset med basisk sæbe. Derefter blev der skyllet og spulet med varmt vand. Slutresultatet var lyst og rent – og en fryd for øjet for beboerne.

For at beskytte imod nye alger i fremtiden blev altanerne og facaden til sidst behandlet med All Removes imprægnering. Så vil overfladerne fremstå pæne mange år frem.

Vil du vide mere om All Removes facaderens, algerens eller fjernelse af alger? Så kontakt vores konsulent Michael Kjærulff på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular