Preloader All Remove Danmark

Hovedrengøring

Når vi igangsætter en rengøringsservice hos en ny kunde, er det næsten umuligt at komme uden om en grundig hovedrengøring – især hvis den tidligere servicepartner ligefrem har misligeholdt sine opgaver.

Ud i alle krogene
En hovedrengøring hos All Remove indbefatter en fuldstændig gennemgang af alt fra a-å. Afhængigt af arbejdsområdet, forholdene og lokalets interiør og indretning vælger vi de metoder, der er mest optimale til at komme snavset fuldstændigt til livs.

Hovedrengøring fra A-Å
Som udgangspunkt betyder det, at vi udfører hovedrengøring af gulve, vægge, tæpper, møbler, reoler, computere og telefoner, stole, lamper og meget andet, som befinder sig lokalet og som det er muligt at rengøre. Vi tager naturligvis hensyn til de mange forskellige overflader og materialer, vi gør rene, og bruger udelukkende skånsomme rengøringsmidler – det er i øvrigt også godt for miljøet.

En afgørende forskel ved vores og andre hovedrengøringer er, at vi dokumenterer opgaven ned til mindste detalje, så din virksomhed efterfølgende har et komplet overblik over, hvad der er blevet udført.


Referencer