Rengøring i mange år hos Education First

At rejse er at leve, siger man, men det er også at lære. I hvert fald hvis du spørger Education First på Vester Farimagsgade i København, hvor omkring 20 medarbejdere hjælper unge og voksne med at komme ud i verden og lære et nyt sprog undervejs. 

Sene arbejdstider
En stor del af virksomhedens arbejde foregår på kontoret og over telefonen. Arbejdsmiljøet er travlt, og arbejdstiderne skæve, og det satte krav til rengøringsløsningen:

”Tilbage i 2011 havde vi brug for en fleksibel rengøringspartner. Vores unge sælgere arbejder ofte om aftenen på kontoret, og så duer det ikke, at støvsugeren pludselig larmer i baggrunden,” fortæller administrerende direktør i Education First.

Clean Desk policy
”Vi valgte All Remove, fordi vi havde brug for en samarbejdspartner, som kunne levere en høj kvalitet og tilpasse rengøringen til vores rytmer. I dag syv år senere er vi fortsat meget tilfredse med deres rengøringsservice, som blandt andet har været en medvirkende faktor til, at vi i dag har en Clean Desk policy, der rent faktisk fungerer i praksis. Vi er meget tilfredse med samarbejdet,” slutter virksomhedens administrerende direktør.

All Removes aftale med Education First indbefatter både kontorrengøring og vinduespudsning.