Et godt greb om bolden er vigtigt, når man spiller håndbold. Derfor behandler man boldene med harpiks. Desværre er der en kedelig sidegevinst. Harpiksen gør sportshallerne enormt beskidte. Det problem har All Remove løst i Skanderborgs sportshal ”Orangeriet”.

Skanderborg Håndbold har gjort det godt de seneste år. Herreholdet er kommet op i den bedste liga, og det tiltrækker publikum. 

Øl, sodavand – og harpiks
Desværre er der en bagside af medaljen. Sportsarenaens 4 betontrapper og 14 betonpiller bliver meget beskidte af bl.a. øl og sodavand.

Men det er ikke kun gæsterne, der sætter sine spor. Spillernes hænder er også så fedtede ind i harpiks fra boldene, at harpiksen efter kampene smitter af på overfladerne.

I Skanderborg Kommune vil man naturligvis gerne passe godt på den relativt nye sportshal. Så for at afgøre om All Removes imprægnering kunne lette rengøringen i hallen, besluttede man derfor at udføre en test.

Faceal Matlook løber med sejren
For at bevise effekten af All Removes imprægnering behandlede vi en betonsten med Faceal Matlook. Derefter lagde vi den behandlede sten i harpiksfjerner, som er en meget stærk form for kemi. 

Resultatet var overvældende positivt. Kommunen besluttede straks at få All Remove til at behandle alle betonoverflader i sportshallen med den matte imprægnering.

Nu kan sportshallens dygtige rengøringsteam langt nemmere rengøre overfladerne, og rygtet om den rene sportshal er allerede begyndt at sprede sig til andre klubber. 1-0 til Faceal Matlook.