Preloader All Remove Danmark
Effektiv og miljøvenlig afrensning af graffiti
All Remove har den største viden og erfaring om graffitirens i Danmark. Det nyder mange godt af – også miljøet.
Opstartstilbud til nye kunder inkl. kørsel & rensemiddel * 775,- Derefter 275,- kr. pr. m2
Hvis du bliver ramt igen?
Godt beskyttet All Remove er eneforhandler af det miljøvenlige beskyttelsesmiddel til graffiti – PSS20.
PSS20-behandling Beskyttelsesmidlet er kulhydratbaseret og derfor 100% naturligt. Midlet danner en usynlig og beskyttende hinde på de behandlede overflader. 55,- Pr. m2
Få et abonnement Efter afrensning anbefaler vi et abonnement, som kan betragtes som en forsikringsordning imod graffiti. All Remove tilbyder to muligheder:
Egenkontrol Indrapporter selv via vores app. Vi fjerner op til 4 gange pr. mdr. og genbeskytter. Pris fra: 50,- pr. måned
SE VIDEO
Inspektør Vi tjekker hver uge for jer og fjerner graffitien. Ved beskyttede flader genbeskyttes. Pris fra: 100,- pr. måned
* Alle priser er ekskl. moms & miljøbidrag. Tilbuddet gælder nye kunder og i en radius af 30 km fra: København, Odense & Århus. Udenfor disse områder koster opstart 1.550,- kr.

Fjern graffiti

Har du en facade eller bygning, der er blevet udsat for graffiti hærværk? Så bør du hurtigst muligt sørge for at få det fjernet.

Fjern det, før der kommer mere
Graffiti får ejendommen til at fremstå misvedligeholdt, og hvis graffitien ikke bliver fjernet hurtigt, kommer der ofte mere. Det kan for eksempel gå ud over naboejendommene. I værste fald sænker graffitien ikke blot ejendommens værdi, men også hele områdets. Derfor er det vigtigt at sætte hurtigt ind mod problemet. 

Årelang erfaring
All Remove har fjernet graffiti siden 1987 og kan derfor give dig en professionel og erfaren afrensning til en god pris. Gennem årene har vi fjernet graffiti overalt i Danmark – vi har foretaget graffitiafrensning i Århus, København, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens og mange flere byer. Vi har også fjernet graffiti på alle slags facader og bygninger, der dækker over alt fra operahuse, offentlige bygninger og skoler til tog-stationer, broer, biler og busser.

Forskellige former for afrensning
Når vi fjerner graffitien, bruger vi tre forskellige former for graffitirens alt efter hvilken overflade, vi arbejder med: Hedvandsafrensning, hedvandsafrensning med kemi og højtryksspuling. Med vores graffitiafrensning gør vi alt for at fjerne graffitien så skånsomt som muligt, så vi ikke ødelægger overfladen.

Miljøvenlige løsninger
Når vi udvælger produkter i All Remove tager vi altid først hensyn til, at produktet er miljøvenligt, både når det anvendes og afskaffes. Vi sørger også altid for, at et produkt på ingen måde er til skade for mennesker og dyr. 

Både PSS20 og Faceal Oleo er miljøvenlige og skånsomme produkter, som er fuldstændigt giftfri og underlagt e-mærkningsregler. PSS20 er en patenteret løsning, der består af vegetabilske polysaccharider og vand – bestanddele som er uskadelige for miljø og mennesker. Faceal Oleo er et vandbaseret produkt, der er 100% fri for silikone og opløsningsmidler. 

Få en fast ordning
Er du tit udsat for graffiti hærværk på din bygning eller butiksfacade? Så har vi forskellige konceptpakker vi tilbyder, så du slipper for at bekymre dig om graffiti. Ved af have en fast aftale med os får du en hurtig udrykning og den laveste driftsøkonomi. 

All Remove tilbyder følgende anti-graffiti abonnementsordninger: UgeAbo og TilkaldAbo. Men vi tilbyder naturligvis også at fjerne graffiti på bestilling. Du kan kontakte os nu på 70 10 07 07 eller skrive til info@allremove.dk

  

Udfyld felterne, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Kontaktoplysninger

Hvor skal arbejdet udføres?

Beskriv opgaven

Vedhæft billeder

Her kan du uploade billeder, som viser os, hvad opgaven drejer sig om.

  • Tilladte filtyper: gif, jpe, jpeg, jpg, png
  • Tilladte filstørrelser: 10MB
  • Maksimum antal filer: 6
  • Maksimum billede dimensioner: 8000×8000 pixels
  • Minimum billede dimensionser: 100×100 pixels

Samtykke til behandling af personlige oplysninger

Når du forespørger om et tilbud via All Removes hjemmeside giver du samtykke til at vi:

  • Registrerer, indsamler og behandler dine personlige oplysninger og andre materialer, du har vedhæftet eller indtastet i forbindelse med din forespørgsel
  • Behandler din forespørgsel hos de relevante medarbejdere hos All Remove

Dine oplysninger opbevares i vores systemer, hvor vi gemmer dem til først og fremmest at kunne svare på din forespørgsel, derudover gemmes de også til eventuelt senere brug, hvor vi kan bruge dem til statistik. Du kan til enhver tid henvende dig til os for at få data om dig slettet.