Preloader All Remove Danmark
all remove graffiti afrensning

Fjern graffiti

Har du en facade eller bygning, der er blevet udsat for graffiti hærværk? Så bør du hurtigst muligt sørge for at få det fjernet.

Fjern det, før der kommer mere
Graffiti får ejendommen til at fremstå misvedligeholdt, og hvis graffitien ikke bliver fjernet hurtigt, kommer der ofte mere. Det kan for eksempel gå ud over naboejendommene. I værste fald sænker graffitien ikke blot ejendommens værdi, men også hele områdets. Derfor er det vigtigt at sætte hurtigt ind mod problemet. 

Årelang erfaring
All Remove har fjernet graffiti siden 1987 og kan derfor give dig en professionel og erfaren afrensning til en god pris. Gennem årene har vi fjernet graffiti på alle slags facader og bygninger, der dækker over alt fra operahuse, offentlige bygninger og skoler til tog-stationer, broer, biler og busser.

Forskellige former for afrensning
Når vi fjerner graffitien, bruger vi tre forskellige former for graffitirens alt efter hvilken overflade, vi arbejder med: Hedvandsafrensning, hedvandsafrensning med kemi og højtryksspuling. Med vores graffitiafrensning gør vi alt for at fjerne graffitien så skånsomt som muligt, så vi ikke ødelægger overfladen.

Miljøvenlige løsninger
Når vi udvælger produkter i All Remove tager vi altid først hensyn til, at produktet er miljøvenligt, både når det anvendes og afskaffes. Vi sørger også altid for, at et produkt på ingen måde er til skade for mennesker og dyr. 

Både PSS20 og Faceal Oleo er miljøvenlige og skånsomme produkter, som er fuldstændigt giftfri og underlagt e-mærkningsregler. PSS20 er en patenteret løsning, der består af vegetabilske polysaccharider og vand – bestanddele som er uskadelige for miljø og mennesker. Faceal Oleo er et vandbaseret produkt, der er 100% fri for silikone og opløsningsmidler. 

Få en fast ordning
Er du tit udsat for graffiti hærværk på din bygning eller butiksfacade? Så har vi forskellige konceptpakker vi tilbyder, så du slipper for at bekymre dig om graffiti. Ved af have en fast aftale med os får du en hurtig udrykning og den laveste driftsøkonomi. 

All Remove tilbyder følgende anti-graffiti abonnementsordninger: UgeAbo og TilkaldAbo. Men vi tilbyder naturligvis også at fjerne graffiti på bestilling. Du kan kontakte os nu på 70 10 07 07 eller skrive til info@allremove.dk

 

Få et tilbud på at fjerne graffiti

 

Log ind