Avedøreruten er en af flere nye supercykelstier i hovedstadsregionen. Den løber igennem to tunneler i Hvidovre, som All Remove netop har gjort fuldstændig fri for graffiti.

Der er mange fordele ved at træde i pedalerne. Cykler forurener og støjer mindre, de giver motion og mindre trængsel – noget som alt sammen resulterer i et bedre bymiljø.

850 km nye supercykelstier
Derfor er der også i den seneste tid kommet mere fokus på at gøre cykelturene bedre for cykelpendlerne. Ni nye supercykelstier er kommet til i hovedstadsregionen, og syv er på vej. I alt er målet at komme op på 850 km nye supercykelstier. All Remove har netop hjulpet med at gøre én af ruterne lidt bedre.

Tunneler gjort rene
Avedøreruten er en af de nye supercykelstierne, som blandt andet løber igennem to tunneler i Hvidovre Kommune. Desværre var tunnelerne hårdt ramt af graffiti, hvilket kunne skabe utryghed for cyklisterne – især på mørke vintereftermiddage. I værste fald ville nogle cyklister måske helt holde sig væk.

Beskyttet imod graffiti
All Remove afrensede tunnelerne, så de fremstod med rå overflader. Derefter malede vi overfladerne og beskyttede de nymalede vægge og indgange med anti-graffiti beskyttelse. Snart kommer der også ny belysning både i selve tunnelerne og ude på cykelstierne. Tilsammen gør det tunnelerne mere indbydende og trygge af cykle igennem.

Vil du vide mere om All Removes imprægnering? Så kontakt vores konsulent Michael Kjærulff på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular