Preloader All Remove Danmark
Effektiv og miljøvenlig afrensning af graffiti
All Remove har den største viden og erfaring om graffitirens i Danmark. Det nyder mange godt af – også miljøet.
Opstartstilbud til nye kunder inkl. kørsel & rensemiddel * 775,- Derefter 275,- kr. pr. m2
Hvis du bliver ramt igen?
Godt beskyttet All Remove er eneforhandler af det miljøvenlige beskyttelsesmiddel til graffiti – PSS20.
PSS20-behandling Beskyttelsesmidlet er kulhydratbaseret og derfor 100% naturligt. Midlet danner en usynlig og beskyttende hinde på de behandlede overflader. 55,- Pr. m2
Få et abonnement Efter afrensning anbefaler vi et abonnement, som kan betragtes som en forsikringsordning imod graffiti. All Remove tilbyder to muligheder:
Egenkontrol Indrapporter selv via vores app. Vi fjerner op til 4 gange pr. mdr. og genbeskytter. Pris fra: 50,- pr. måned
SE VIDEO
Inspektør Vi tjekker hver uge for jer og fjerner graffitien. Ved beskyttede flader genbeskyttes. Pris fra: 100,- pr. måned
* Alle priser er ekskl. moms & miljøbidrag. Tilbuddet gælder nye kunder og i en radius af 30 km fra: København, Odense & Århus. Udenfor disse områder koster opstart 1.550,- kr.

Fjern spraymaling

Er din facade blevet ramt af spraymaling eller graffiti fra spraydåser? Hos All Remove har vi årelang erfaring med at fjerne ulovlig graffitispray.

Få spraymalingen af vejen – inden der bliver sprayet mere
I All Remove har vi årtiers erfaring med at fjerne graffiti. Derfor ved vi også, at der ofte kommer mere, hvis det ikke bliver fjernet. Graffiti spreder sig til naboejendomme, lygtepæle og skilte i nærheden, fordi hærværksfolkene ofte ikke føler, de gør den store skade, hvis området allerede i forvejen er overmalet med graffiti.

Mangeårig erfaring med at fjerne spraymaling
Siden 1987 har vi fjernet ulovlig graffiti på mange forskellige slags overflader, lige fra busser og biler til broer og bygninger. Vi er især gode til at foretage skånsomme behandlinger, der ikke giver skygger eller farvenuancer i den behandlede overflade.

Miljøvenlig fjernelse af maling fra spraydåser
Vi går højt op i at bruge så miljøevenlige produkter og behandlingsmetoder som muligt – både når det gælder anvendelse og afskaffelse. All Remove bruger blandt andet to produkter til at anti-graffiti beskytte: PSS20 og Faceal Oleo. Begge produkter er miljøvenlige og skånsomme og fuldstændigt giftfri og underlagt e-mærkningsregler. 

Få en fast ordning
Er du tit udsat for graffiti hærværk på din bygning eller butiksfacade? Så har vi forskellige konceptpakker vi tilbyder, så du slipper for at bekymre dig om graffiti. Ved af have en fast aftale med os får du en hurtig udrykning og den laveste driftsøkonomi. 

Ønsker du hjælp til at fjerne spraymaling, så kontakt os nu på 70 10 07 07 eller skrive til info@allremove.dk

 

Udfyld felterne, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Kontaktoplysninger

Hvor skal arbejdet udføres?

Beskriv opgaven

Vedhæft billeder

Her kan du uploade billeder, som viser os, hvad opgaven drejer sig om.

  • Tilladte filtyper: gif, jpe, jpeg, jpg, png
  • Tilladte filstørrelser: 10MB
  • Maksimum antal filer: 6
  • Maksimum billede dimensioner: 8000×8000 pixels
  • Minimum billede dimensionser: 100×100 pixels

Samtykke til behandling af personlige oplysninger

Når du forespørger om et tilbud via All Removes hjemmeside giver du samtykke til at vi:

  • Registrerer, indsamler og behandler dine personlige oplysninger og andre materialer, du har vedhæftet eller indtastet i forbindelse med din forespørgsel
  • Behandler din forespørgsel hos de relevante medarbejdere hos All Remove

Dine oplysninger opbevares i vores systemer, hvor vi gemmer dem til først og fremmest at kunne svare på din forespørgsel, derudover gemmes de også til eventuelt senere brug, hvor vi kan bruge dem til statistik. Du kan til enhver tid henvende dig til os for at få data om dig slettet. 


Referencer