Da en ejendom i København fik nye altaner, matchede farven i fiberbetonen ikke kantbånd, friser og underfacade. Heldigvis kunne All Removes betonlasur rette op på problemet.

Mange af Københavns ældre ejendomme er kendt for både deres finesse og farver. Det kan dog give udfordringer, når der skal opsættes nye altaner. Nogen gange kan det være svært at matche facadens farver.

Ny farve på fiberbetonen
Netop det problem oplevede en boligforening på hjørnet af Fiskedamsgade og Præstøgade. Da 13 nye altaner var blevet leveret og sat op, var det tydeligt, at farven i fiberbetonen ikke matchede kantbånd, friser og underfacade.

Betonlasur retter op og beskytter
All Remove blev derfor tilkaldt og bedt om at rette op på farven. Ved hjælp af tre lag af All Removes betonlasur, Faceal Colour lykkedes det at få altanerne til at falde perfekt ind i ejendommens eksisterende farver.

Samtidig blev fiberbetonen også beskyttet, fordi betonlasuren indeholder en imprægnering. På den måde er overfladerne nu også mere modstandsdygtige over for snavs, spild fra mad og drikkevarer og alger.

Vil du vide mere om All Removes betonlasur med imprægnering? Så kontakt vores konsulent Marc Carlsson på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular