Rapidis undgår at spilde kostbar arbejdstid

Tid er penge. Det gælder i de fleste virksomheder, og sådan er det også i konsulentfirmaet Rapidis i Søborg, hvor 11 konsulenter udvikler software til at simulere, analysere og optimere trafik og logistik. 

Ro og orden
”Vi er en mindre virksomhed, der udvikler avancerede systemer til både offentligt og erhverv. Det kræver ordnede arbejdsforhold, og vi har hverken tid eller lyst til at sørge for køkkenruller, opvaskemiddel, rene viskestykker og den slags. Det kan i øvrigt slet ikke betale sig, at jeg eller andre skal bruge kostbar tid på den slags,” siger økonomichef, Stefan Kjær Kjældgaard.

Arbejdet er bare i orden
Derfor hjælper All Remove med mere end den almindelige kontorrengøring to gange om ugen. Dagligt bliver der også fyldt op af forsyninger, ligesom toiletterne bliver tjekket:

”Der er aldrig nogle problemer. Tingene er bare i orden, og servicen sker som regel uden, at vi lægger mærke til det. Vi er meget glade for, at vi ikke skal tænke på alle de små praktiske ting og sager, men i stedet kan fokusere på vores forretning,” slutter Stefan.