Preloader All Remove Danmark
iStock 1016780008

Personale

Vi lægger stor vægt på at have et kvalificeret og ansvarligt personale. Med mere end 90 medarbejdere har vi et stort ansvar for at opretholde en entydig og fornuftig personalepolitik.

Tilfredse medarbejdere er en fordel for vores kunder
I All Remove Danmark arbejder vores eget faste personale hos os i snit i 8-9 år. Men hvad er det så, der gør, at vores medarbejdere er mere glade for at arbejde hos os end andre steder i branchen?

For det første har vi en gennemarbejdet og detaljeret personalepolitik, der danner grundlag for alt – både rekruttering, instruktioner og arbejdsmiljøet.

Personalepolitiken sikrer, at vi tager socialt ansvar og lever op til de almene krav på alle områder. Personalepolitikken indbefatter bl.a.:

  • Integration af socialt udsatte.
  • Ligestilling blandt alle medarbejdere uanset køn, race, religion og alder.
  • Oprettelse af skåne- og deltidsjobs.
  • Misbrugspolitik og hjælp.
  • Velfærdsordning, der blandt andet fokuserer på eliminering af EGA (Ensidigt Gentaget Arbejde) og gennemførelse af arbejdsrotationer.
  • Hjælp ved fratrædelse.

Ansvarligt personale
Hos All Remove kan du forvente at møde servicemedarbejdere, der er imødekommende og sætter en ære i deres arbejde. Du kan desuden altid forvente, at alle vores medarbejdere har rene straffeattester.

Som minimum er vores rengøringsinspektører dansktalende, og vi gør alt, hvad vi kan, for at det er de samme personer, der forbliver længst muligt på en opgave, så du som kunde kan føle dig tryg ved at møde de samme personer.