I en splinterny thebutik i Ry har All Remove beskyttet det rå betongulv med mat imprægnering. Nu er café-butikken klar til at byde de shoppende gæster på the og kaffe.

Torvehaller er ikke kun noget, man finder i hovedstaden. Også i Ry har man åbnet en ny torvehal, der netop er blevet indviet i anledning af byens 150 års jubilæum som stationsby.

En af torvehallens butikker er den hyggelige thesalon, ’Chola – te con te’, hvor kunderne kan nyde en kop kaffe eller the, mens de kigger på interiør, håndlavede tekstiler og andre væverier.    

Betongulv beskyttet
For at gøre det nemt at holde gulvet rent og undgå permanente pletter fra the, kaffe og andre lækre sager i caféen, blev All Remove kontaktet.

I forvejen har vi i All Remove stor erfaring med at gøre matte betongulve mere modstandsdygtige over smuds og pletter, seneste i Fredericias nye dansested, AHA

Caféens betonoverflader blev først afrenset og derefter behandlet med All Removes gulvimprægnering til matte overflader. Nu er café-butikken klar til at tage imod de shoppende gæster og samtidig byde dem på the og kaffe.

Vil du vide mere om All Removes imprægnering til betongulve? Så kontakt vores konsulent Christoffer Carlin på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular