For fem år siden blev VIA’s bygning i Århus imprægneret udvendigt. I dag er der ikke en skygge af sod eller alger på facaden. Nu har deres betongulve også fået en mat beskyttelse.

All Removes matte betonimprægnering er efterhånden udbredt i Århus og omegn.

For eksempel har vi beskyttet betongulve i Gellerup kommunekontor, Skanderborgs sportshal ”Orangeriet” og Dokk1 på havnen i Århus. Nu har VIA Århus også fået deres betongulve imprægneret med All Removes matlook beskyttelse.

Klog af skade
VIA Århus er blot 5 år gammelt, og det samme er den udvendige imprægnering af facaden, som All Remove stod for, da byggeriet blev opført.

I dag fremstår facaden stadig pæn og ren – helt fri for sod og alger. Men fordi betongulvene indvendigt ikke var beskyttede fra start, kunne 5 års slid tydeligt ses. Blandt andet havde fredagsfester med champagne og kransekage sat sine spor.

Pæne overflader – ude og inde
Først afrensede vi skolens betontrapper ved at foretage en grundig, kemisk opskurring. Derefter behandlede vi overfladerne med vores matlook imprægnering til betongulve.

Nu er betontrapperne sikret i mange år frem, og skulle der komme sjatter eller stænk fra fredagshygge eller andre arrangementer, kan pletterne langt nemmere fjernes.

VIA i Århus har nu både imprægnerede betonoverflader inde og ude.

Vil du vide mere om opgaven? Så kontakt vores konsulent Christoffer Carlin på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular

Øverste foto: Niels Nygaard