Efter at 14 af Lejerbos boligblokke i Hvidovre har fået fjernet alger og smuds, fremstår bebyggelsen igen attraktiv og indbydende – til stor glæde for beboerne.

Det tog 2 uger at gennemføre en facaderens på 14 boligblokke i Hvidovre. Men bagefter var resultatet også flot og rent på de gamle bygninger fra 60’erne.

Svampeagtige-pletter på facaden
Alger og smuds er desværre et stort problem på mange bygninger. Især byggerier i nærheden af grønne områder, søer, moser og havet bliver hårdt ramt. Det var præcis, hvad der var sket i Rosenhøj. Facaden var fyldt med svampeagtige-pletter, som fik byggeriet til at virke beskidt og misligholdt.

Forebyggende behandling
Alle facader blev derfor grundigt nedvasket med vand under lavtryk kombineret med All Removes middel til facaderens. Efterfølgende fik overfladerne en forebyggende behandling, som kan beskytte facaderne mod fremtidige algeangreb. Nu fremstår bygningen ren og pæn igen til stor glæde for beboerne i de i alt 442 boliger.

Vil du vide mere om All Removes facaderens? Så kontakt vores konsulent Michael Kjærulff på 70 10 07 07 eller få et tilbud