Preloader All Remove Danmark
Effektiv og miljøvenlig afrensning af graffiti
All Remove har den største viden og erfaring om graffitirens i Danmark. Det nyder mange godt af – også miljøet.
Opstartstilbud til nye kunder inkl. kørsel & rensemiddel * 775,- Derefter 275,- kr. pr. m2
Hvis du bliver ramt igen?
Godt beskyttet All Remove er eneforhandler af det miljøvenlige beskyttelsesmiddel til graffiti – PSS20.
PSS20-behandling Beskyttelsesmidlet er kulhydratbaseret og derfor 100% naturligt. Midlet danner en usynlig og beskyttende hinde på de behandlede overflader. 55,- Pr. m2
Få et abonnement Efter afrensning anbefaler vi et abonnement, som kan betragtes som en forsikringsordning imod graffiti. All Remove tilbyder to muligheder:
Egenkontrol Indrapporter selv via vores app. Vi fjerner op til 4 gange pr. mdr. og genbeskytter. Pris fra: 50,- pr. måned
SE VIDEO
Inspektør Vi tjekker hver uge for jer og fjerner graffitien. Ved beskyttede flader genbeskyttes. Pris fra: 100,- pr. måned
* Alle priser er ekskl. moms & miljøbidrag. Tilbuddet gælder nye kunder og i en radius af 30 km fra: København, Odense & Århus. Udenfor disse områder koster opstart 1.550,- kr.

Graffitirens

Har du en facade eller bygning, der er blevet udsat for graffitihærværk? Så bør du hurtigst muligt sørge for at få det fjernet. Når en bygning først er blevet angrebet, tiltrækker det som regel flere hærværksfolk.  

Har din facade eller bygning fået graffiti?
All Remove fjerner og forebygger graffiti over alt i Danmark. Vi har faste løsninger til kunder i storbyerne, som fx graffitirens i Århus, Odense, Aalborg, København, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Slagelse, Roskilde, Helsingør og mange flere af de større byer. Men vi tager også gerne til mere afsidesliggende byer for at fjerne graffiti.

Vi har mange års erfaring med at fjerne den skæmmende gadekunst. Igennem årene har vi fjernet meget graffiti på mange forskellige slags overflader. Ved at vælge All Remove kan du få graffitien fjernet hurtigt og skånsomt af erfarne folk, der ved, hvad de gør – og hvad man ikke skal gøre. Udover at sikre dig en grundig og effektiv graffitirens, kan vi også forebygge imod fremtidig graffiti med en imprægnering.

Et tilbagevendende problem
Hos All Remove oplever vi mange kunder, som har store problemer med graffiti. Graffiti vender desværre tilbage, også selvom det bliver fjernet hurtigt. Derfor tilbyder vi abonnementsordninger, hvor vi hver uge tjekker bygninger og facader for graffiti og fjerner det. Det er også muligt at få et tilkaldeabonnement, hvor I selv tjekker for graffiti og kontakter os for at få den fjernet, når problemet opstår.

Sådan fjerner vi graffitien
Når vi fjerner graffiti, bruger vi tre forskellige former for graffitirens alt efter overfladen. Vi arbejder med hedvandsafrensning, hedvands-afresning med kemi og højtryksspuling. Vi gør alt, hvad vi kan for at gennemføre en graffitirens, der er så skånsom som mulig – for det gælder om, at vi hverken ødelægger overfladen eller miljøet.

Kontakt os nu – og få et tilbud på fjernelse af graffiti
Du kan kontakte os nu på 70 10 07 07 eller skrive til info@allremove.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores online formular nedenfor – så sender vi dig hurtigst muligt et uforpligtende tilbud på fjernelse af graffiti.

  

Udfyld felterne, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Kontaktoplysninger

Hvor skal arbejdet udføres?

Beskriv opgaven

Vedhæft billeder

Her kan du uploade billeder, som viser os, hvad opgaven drejer sig om.

  • Tilladte filtyper: gif, jpe, jpeg, jpg, png
  • Tilladte filstørrelser: 10MB
  • Maksimum antal filer: 6
  • Maksimum billede dimensioner: 8000×8000 pixels
  • Minimum billede dimensionser: 100×100 pixels

Samtykke til behandling af personlige oplysninger

Når du forespørger om et tilbud via All Removes hjemmeside giver du samtykke til at vi:

  • Registrerer, indsamler og behandler dine personlige oplysninger og andre materialer, du har vedhæftet eller indtastet i forbindelse med din forespørgsel
  • Behandler din forespørgsel hos de relevante medarbejdere hos All Remove

Dine oplysninger opbevares i vores systemer, hvor vi gemmer dem til først og fremmest at kunne svare på din forespørgsel, derudover gemmes de også til eventuelt senere brug, hvor vi kan bruge dem til statistik. Du kan til enhver tid henvende dig til os for at få data om dig slettet.