Udenpå så det noget sort ud for Københavns Professionshøjskole på Sigurdsgade i København. Men efter en grundig facaderens blev campussen igen pæn og præsentabel.

Københavns Professionshøjskole er en af de største videregående uddannelser i Danmark, der hvert år uddanner tusindvis af pædagoger, sygeplejersker, lærere og mange andre. Med så fine, faglige miljøer skal facaderne selvfølgelig også være i top, og det var et problem på et af uddannelsens campusser.

Sort som kul
På Sigurdsgade i København havde smuds fra byen og trafikken igennem længere tid sat sit sorte præg på facaden. Forureningen var så markant, at det nærmest så ud som om, at overfladen var blevet skraveret med sort kul.

Flottere efter facaderens
All Remove fik til opgave at rense facaden, så den cremefarvede overflade igen kunne fremstå pæn og præsentabel, og efter en skånsom behandling med vand under lavt tryk lysnede det. Nu da campussen har fået facaderens er den igen flot at se på og klar til at tage imod flere studerende, når det næste semester begynder.

Vil du høre mere om All Removes facaderens, så kontakt vores konsulent Jeanett Arcuri på 70 10 07 07 eller få et tilbud nu.