I Hvidovre holder man ulovlig graffiti væk ved hjælp af fugle. Men selvom kunsten har en præventiv effekt, skal den alligevel beskyttes.

I Hvidovre Kommune har man forskønnet tre læskure med kunstværker af fugle. Det er der flere grunde til. Ikke alene skaber kunstværkerne farve og dynamik ved busstoppestederne, de har også en præventiv effekt imod graffitihærværk

Respekt for kunsten
Erfaringer viser, at kunstudsmykning af byudstyr er et effektivt middel imod bekæmpelsen af ulovlig graffiti. Det ser simpelthen ud til, at de fleste graffitikunstnere respekterer kunsten – i hvert fald så længe det har nyhedens interesse.

Gælder ikke for altid
Først med tiden begynder den ulovlige graffiti at dukke op igen. Og oftest ude i periferien af værkerne. Derfor har All Remove også netop beskyttet de fine fugle med vores usynlige anti-graffiti beskyttelse. Nu er fuglene helt fredet imod ulovlig graffiti hærværk, samtidig med at læskurene pryder bybilledet.

Vil du vide mere om All Removes antigraffiti beskyttelse? Så kontakt vores konsulent Michael Kjærulff på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular