Belægningen foran IBM i Aarhus var hårdt ramt af mos og alger. All Remove tog handskerne på og fjernede sækkevis af mos og andet løvfald. Bagefter blev overfladen renset helt fri for alger.

At have pæne og rene forhold rundt om sine bygninger sender et godt signal for enhver virksomhed. Sådan er det selvfølgelig også for teknologigiganten IBM.

Omringet af mos og smuds
Desværre havde mos, løvfald og andet skidt lagt sig som en grønt og glat tæppe foran deres afdeling i Aarhus, og derfor fik All Remove til opgave at rense belægningen helt fri for mos, smuds og alger.

Sækkevis båret væk
All Remove tog derfor arbejdshandskerne på og afrensede først belægningerne helt fri for det tykke tæppe af mos. I alt blev otte sække med mos og skidt båret væk. Efter at belægningerne igen var blevet helt rene, blev overfladerne til slut renset fri for alger. IBM’s entré og belægninger er nu igen pæne og præsentable.

Vil du vide mere om All Removes imprægnering? Så kontakt vores konsulent Christoffer Carlin på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular