København har fået en grøn og frodig park lige ved siden af Operahuset. All Remove har beskyttet parkens betonelementer og ramper ned til den underjordiske parkeringskælder imod graffiti.

Året rundt er der tusindvis af mennesker, der går i Operaen i København. Nogle tager cyklen eller metroen, men mange vælger bilen. Derfor har man bygget en ny parkeringskælder under terræn på øen syd for Operahuset. Samtidig har man øverst anlagt en frodig og blomstrende park ved havnefronten med omkring 600 træer.

Udsat område
Der er dog en udfordring, der kan ødelægge meget af den skønne idyl. Området omkring Christianshavn er i forvejen hårdt ramt af graffiti. Især i nattens mulm og mørke er der høj risiko for, at hærværksfolk kommer forbi den nye Operapark med sprayflasker, tuscher og klistermærker og sætter et kedeligt aftryk.

Beton beskyttet
For at kunne fjerne graffitihærværk omgående i den nye park blev All Remove derfor bedt om at anti-graffiti beskytte en række af de betonelementer, der befinder sig ved ned- og opkørslerne til parkeringskælderen.

All Remove behandlede overfladerne med et dobbelt lag af beskyttelse. Det inderste lag er permanent, og oven på det permanente lag blev derefter lagt et såkaldt offerlag, som er reversibelt. Dermed er de truede overflader i Operaparken klar til at modstå graffitihærværk, der vil blive hurtigt fjernet som en del af All Removes faste abonnementsordning.

Vil du vide mere om All Removes anti-graffiti beskyttelse? Så kontakt vores konsulent Marc Carlsson på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular

Fotos: Cobe