Rengøringsmidler til at fjerne alger og smuds kan somme tider indeholde stoffer, der forurener miljøet. Hos All Remove bruger vi helst vand – og om nødvendigt Svanemærket rensemiddel.

Det er ikke nyt, at facader i byen nemt bliver ramt af smuds og alger. Det er heller ikke nyt, at mange rensemidler imod alger indeholder stoffer, som kan være til skade for miljøet. Det nye er, at vi er nødt til at komme af med begge dele.

Facaderens på en grønnere måde
Hos All Remove arbejder vi målrettet mod at blive en mere bæredygtig virksomhed, og derfor renser vi helst kun med vand og Svanemærket rensemiddel, når det er nødvendigt. Metoden har vi netop brugt til facaderne på Københavns Professionshøjskole på Sigurdsgade.

Grums og alger spulet væk
Her var facaderne nogle steder grumsede af smuds fra trafikken, andre steder grønne af alger. All Removes servicefolk gik grundigt til værks fra lift, hvor urenheder, snavs og alger blev fjernet centimeter for centimeter. Også søjler, terrasser, betonplinte, fliser og belægninger blev skyllet rene – endda uden at bruge ret meget af vores rensemiddel, som trods alt er Svanemærket.

Nu er facaderne på Københavns Professionshøjskole ikke bare pæne og præsentable, arbejdet er også blevet gjort på en mere bæredygtig måde.

Skal vi udføre en facaderens hos dig? Så ring til os nu på 70 10 07 07 eller bestil et tilbud.