All Removes servicefolk har nu befriet den tredje af Auras bygninger for rødalger – denne gang blev de genstridige rødalger fjernet på én dag.

I de seneste år har en række bygninger lidt uden for Aarhus været hårdt ramt af rødalger. Modsat andre alger er rødalger kradsbørstige og derfor vanskelige at fjerne. Men det er vigtigt at få gjort, da rødalgerne ellers kan risikere at gøre permanent skade på en facade.

En kavalkade af indsatser
I 2019 blev den første bygning befriet for rødalger – nemlig Dinels hovedkontor, som er en del af Aura-koncernen. Året efter var det en maskinhal, der tilhører Aura. Og nu er en tredje bygning også blevet fri for de røde gardiner, der skæmmer facaden.

Væk på en dag
For at spare på omkostningerne til lifte blev hele opgaven løst på blot en dag. Det krævede et stort hold af servicefolk og en koordineret indsats. Men operationen lykkedes. Da dagen var omme, fremstod bygningen igen ren og præsentabel.

Vil du vide mere om All Removes imprægnering til beton og teglgulve? Så kontakt vores konsulent Christoffer Carlin på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular