For at beskytte et nyt kunstværk foran Hendriksholm Skole bedst muligt har All Remove imprægneret og anti-graffiti behandlet tre bronzestatuer og 54 byggesten.

Hendriksholm Skole i Rødovre gør man en stor indsats for blive UNICEF-rettighedsskole. Det indbefatter bl.a., at skolens værdier er kendetegnet ved rummelighed, respekt, tryghed, engagement og ansvar.

Kunst sætter fokus på børns rettigheder
For at sætte fokus på skolens mål har billedhugger Malene Bjelke opført et kunstværk bestående af tre børnefigurer i bronze og 54 byggesten, der symboliserer artiklerne i FN’s børnekonvention.

Flere lag af beskyttelse
Kunstværket skulle naturligvis beskyttes mod smuds og forurening – og ikke mindst graffitihærværk. Derfor fik Rødovre Kommune All Remove til at behandle kunstværkerne med en yderst stærk overfladebeskyttelse – en såkaldt sandwichløsning.

Først blev kunstværket behandlet med All Removes imprægnering, der tilfører overfladerne en robusthed overfor vind og vejr og også giver visse selvrensede egenskaber. Derefter blev værket beskyttet med All Removes reversible anti-graffiti beskyttelse.

På trods af overfladebehandlingerne har værket ikke ændret udtryk. Nu vil det i lang tid fremover kunne minde elever, forældre og lærere om skolens værdier.

Vil du vide mere om All Removes imprægnering til betongulve? Så kontakt vores konsulent Michael Kjærulff på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular